Färjan

Har tagit en liten paus i allt jag håller på med. Åker som sagt i morgon. Har fått frågan om det är jag som var med i Färjan i måndags. Ni vet programmet på kanal 5. Jadå det var jag. Och det kommer även vara jag som är med i reprisen i kväll (vore konstigt annars he he)

 

Efter att ha sett programmet så har folk fått för sig att Arvingarna är mitt allt. Nje det kan jag inte hålla med om. De är bra men helt galen i dem är jag inte. Men visst är de lite speciella eftersom jag gillat dem sedan jag var typ 10 år. Att jag var så långt hemfirån för att se dem beror ju på att kryssningar är kul och att mina polare är utspridda i Sverige så vi brukar samlas på Cinderella och umgås när det är ett bra band som spelar :)

   

Fick veta att det är ganska många som skrivit skit om oss på nätet. Okända människor alltså som inte har någon aning om vilka vi är. Läste en av grejerna och jag började asgarva. Gud vad löjligt. Som Stina beskrev dessa människor. "De beter sig som avunsjuka 13 åringar".
Perfekt beskrivning. Så jag e känd nu eller ;) För så fort en person blir känd så hittar man en massa skit om dem på nätet. Och det roliga i det här e att jag inte tar åt mig ett dugg av det som skrivs :) Men det betyder inte att jag sitter och letar efter ställen där det står om oss. Onödigt :)

Nej nu måste jag fixa nått att äta innan jag fortsätter med det jag höll på med. Annars blir jag aldrig klar.
Guchie
2008-11-14 @ 15:25:25
URL: http://ztiiina.blogg.se/

Ja de va lite kul å läsa alla bloggar faktiskt :D Att folk tror dom känner en för att man vart i tv i 15 min :P Thaha..

Mikkis
2008-11-17 @ 19:49:02
URL: http://musse83.blogg.se/

Ja endel människor e bara för lustiga o har inga liv som haka upp sej på oss o våra 15 min av "kändisskap" hahahaha. Åh nu e ju ja heeeeeelt tokig o galen i mina älskade grabbar då. Love them till I die haha




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0