Kan man stämma försäkringskassan?

Det är ofta jag funderar på detta. Kan man stämma försäkringskassan. De gör ju fel stup i kvarten. De skiter väll i om folk inte kan betala sina räkningar för att de inte skickar ut pengarna i tid. Ringer man o frågar om pengarna är på väg så muttrar de eller låter ointreserade och säge rnått i stil me att de kommer kanske då eller då. De har fan noll koll.

Och tyvärr så är detta som nämns i denna artikel bara en bråkdel av allt.
Man mår illa
Suzz
2008-03-10 @ 23:40:18
URL: http://suzannebacklund.blogg.se

Haha, jaa jag kan inte göra annat än att hålla med dig om allt som rör förskingringskassan!

Guchie
2008-03-11 @ 11:42:05
URL: http://www.guchie.se

Stäm dom lite från mig å isf..

charlotte
2008-03-12 @ 01:40:37
URL: http://tegenmark.blogg.se

Jag har aldrig haft problem med förskäkringskassan men man har ju hört andras berättelser om hur förskäringskassan har behandlat andra.
Fy alltså =(

Mikkis
2008-03-12 @ 14:20:23
URL: http://musse83.blogg.se

De har kors i taket skött sej på sista tiden när de gäller mej iaf.
Men mamma har en jobbarkompis som tillsammans med sin granne ska stämma dem. De e i skridande gång. Men han kommer EJ att vinna för ja står faktiskt på deras sida när de kommer till han! MYCKE invecklad historia men Kronofogden e inblandad oxå, han har haft dem efter sej i 20 år. Försäkringskassa vägrar att hjälpa han me mer pengar... så nu e de dumma för att han vande sej vid dumma lyxigheter när han hade eget företag som han lånade pengar på flera ggr om. Hans hus ska utmätas nu oxå av Kronofogden... men de e Försäkringskassans fel enligt han... jajaja... lycka till säger ja!

Maria
2008-03-12 @ 15:33:29
URL: http://mariachen.blogg.se

Mikkis: Nog för att försäkringskassan är dumma i huvet och gär jävligt mycket fel MEN det finns ju de som har me FK att göra som gör fel oxå. Tydligen somd en som du nämner




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0